Copy Trading Kopiointitreidaus

Jos haluat avata kopiointikaupankäyntitilin, klikkaa alla olevaa painiketta. Jos haluat oppia lisää Copy treidauksesta, lue koko artikkeli.

Liity AvaTradeen ja nauti kaupankäynnin eduista säännellyn välittäjän kanssa!

Mitä on copytreidaus

Copy treidaus on tapa automatisoida kaupankäyntiä kopioimalla muiden kauppiaiden kauppoja. Sitä käyttävät usein aloittelijat, jotka eivät ehkä vielä tiedä, miten kauppaa käydään, ja sen lisäetuna se auttaa heitä oppimaan matkan varrella. Kokeneemmille kauppiaille se voi antaa mahdollisuuden poistua näytöltä tarvittaessa, koska kaikki kaupat ovat automatisoituja.

Kopiointikaupankäynnin tavoitteena on tavallisen kaupankäynnin tavoin avata positioita eri rahoitusmarkkinoilla, kuten valuuttamarkkinoilla, osakkeiden CFD-kaupoissa, hyödykkeissä, indekseissä ja kryptovaluutoissa, ja sulkea positio toivottavasti sitten, kun omaisuuserän arvo on noussut. Tosin, aivan kuten kaupankäynnissä itsellesi, myös tässä voit kärsiä tappioita.

Tämä voisi olla hyvä vaihtoehto niille, joilla ei ole aikaa tai kokemusta sijoittaa itse. Tästä syystä monet välittäjät tarjoavat kopiointitreidausta. Kopiointitreidausta tarjoavia alustoja on useita, ja jotkut ovat manuaalisia, toiset taas täysin automaattisia. Näin voit istua alas ja seurata toimintaa.

Kopiokaupankäynnin edut

Kopiointitreidaukseen liittyy monia etuja, joista tässä on käsitelty vain muutamia:

 • Sen avulla ensikertalaiset voivat tutustua rahoitusmarkkinoihin ja saada itseluottamusta kaupankäyntiin.
 • Auttaa uusia kauppiaita oppimaan, miten kauppaa käydään, kun he seuraavat muiden, joskus kokeneempien kauppiaiden toimintaa.
 • Mahdollistaa kokeneemmillekin kauppiaille osallistumisen markkinoille silloinkin, kun he ovat liian kiireisiä eivätkä ehdi tutkia kaikkea sitä tietoa, joita heidän pitäisi normaalisti käyttää kaupankäyntiin.
 • Voit kopioida kaupankäynti eri välineillä, kuten valuuttakaupalla, osakkeilla, hyödykkeillä ja muilla.
 • Luo yhteisön kauppiaille, niin aloittelijoille kuin kokeneillekin, jotka voivat vaihtaa ideoita, strategioita ja pyrkiä parantamaan kauppojaan yhdessä.

Kuinka kopioida kauppaa onnistuneesti

Tässä ovat vaiheet onnistuneeseen kopiointikaupankäyntiin.

 1. Ensin sinun on valittava välittäjä, jonka kanssa haluat tehdä yhteistyötä. Valitse säännelty välittäjä, kuten AvaTrade, joka tarjoaa sinulle turvallisuutta, laajan valikoiman varoja ja asiakastukea..

 2. Avaa tili automaattisella alustalla. AvaTradessa tarjoamme tunnettuja vaihtoehtoja, kuten ZuluTrade ja DupliTrade.

 3. Kun tilisi on aktiivinen, näet luettelon signaalipalveluntarjoajista sekä niiden tilastot. Tämä sisältää yleensä tuloslaskelman ja riskiprofiilin. Valitse henkilö/henkilöt, jotka sopivat parhaiten tavoitteisiisi..

Kopiointisijoittamisesta eli peilikaupankäynnistä tuli erittäin suosittua sijoittajien keskuudessa maailmanlaajuisesti, pääasiassa siksi, että monet tätä ensimmäisenä kokeilleet ovat menestyneet valtavasti ja pystyneet lisäämään kaupankäyntitaitojaan ja kannattavuuttaan hyvin vähäisellä vaivalla. Copy treidaus mahdollistaa aloitteleville sijoittajille juuri tämän. Heidän ei tarvitse osata analysoida markkinoita tai ainutlaatuista riskinrajoitustyökalua AvaProtectia tai indikaattoreita.

Noviisit käyttävät muiden sijoittajien kykyjä ja lisäävät näin omaa menestysprosenttiaan. Myös kokeneetkin sijoittajat voivat käyttää kopiokauppaa keinonaoppia uusia kaupankäyntistrategioita muilta ja siten lisätä menestystään online-kaupankäyntimarkkinoilla.

Jos haluaisit aloittaa sijoittamisen osakemarkkinoille, mutta sinulla ei ole paljon kokemusta, tai olet kokenut ammattilainen, joka haluaisi saada tietoa muiden analyyseistä, kopiointisijoittamisen / peilikaupankäynnin käyttäminen voisi olla sinulle erinomainen paikka aloittaa.

Copy treidauksen nousu

Aluksi on todettava, että on olemassa kahdenlaisia kauppiaita: niitä, jotka osallistuvat seminaareihin, yrittävät laatia strategioita, seuraavat kaikkia markkinasuuntauksia ja nauttivat ‘asiantuntijakauppapalkkioista’. Sitten on toinen ryhmä, joka haluaa tehdä rahaa mahdollisimman vähällä panostuksella ja vaivalla. Jälkimmäiselle ryhmälle luotiin peili- tai kopiointikaupankäynti, joka on osoittautunut monille täydelliseksi ratkaisuksi.

Kopiointikauppojen kasvu viimeisten viiden vuoden aikana on ollut eksponentiaalista, ja sen tärkein syy on se, että monet kauppiaat ”luottavat” tähän järjestelmään ja tuntevat, etteivät he käy kauppaa yksin. AvaTrade tarjoaa sinulle suosittuja signaalin tarjoajia, jotka ovat alan parhaita.

Kopiointikaupankäynti ei ole vain kokemattomille, monet asiantuntijakauppiaat käyttävät sitä markkinatutkimuksen välineenä, se säästää aikaa ja voi olla osa uutta strategiaa, jolla voidaan toteuttaa ja tuottaa voittoa

Sosiaalinen kaupankäynti Vs Copy treidaus

Kopiointikauppaa pidetään sosiaalisen kaupankäynnin muotona, mutta näillä kahdella kaupankäyntimenetelmällä on joitakin eroja.

Kopiointikauppa sitoo tilisi toisen kauppiaan kanssa siten, että heidän positionsa kopioidaan automaattisesti tilillesi. Jos he tekevät voittoa, sinä voitat, ja jos he häviävät, sinä häviät. Kopiointikaupankäynti on passiivisempaa, koska kauppias tekee kaiken kopioimasi työn, ja useimmissa tapauksissa prosessi on täysin automatisoitu

Jotkin alustat ja kopiointikauppasovellukset ovat kuitenkin osittain automatisoituja, mutta sinä voit päättää, mitä kauppoja haluat kopioida. Kopiointikaupankäynti on yleensä ihanteellista aloitteleville kauppiaille, sillä sen avulla he voivat käydä kauppaa paljon yli oman kokemuksensa tai osaamisensa tason. Joitakin kopiointikaupankäynnin merkittäviä haittapuolia on se, että se estää oppimista, ja kauppiaat voivat kärsiä valtavia tappioita, jos he seuraavat epäonnistuneita kauppiaita.

Toisaalta sosiaalinen kaupankäynti on laajempi strategia, jossa sosiaalinen media sisällytetään sijoittamiseen. Painopiste on yhteisössä, jossa kauppiaat voivat olla vuorovaikutuksessa ja jakaa ja saada ilmoituksia toistensa kaupankäyntitoimista.

Sosiaalisen kaupankäyntialustan ominaisuuksiin voi kuulua esimerkiksi viestipalstoja ja keskustelupalstoja, joilla voidaan jakaa kauppoja ja keskustella strategioista, mukautettavia sosiaalisia uutissyötteitä, jotka päivittävät sijoittajille heidän suosikkikauppiaidensa toimintaa, sekä kattava pääsy kauppiaiden tilastoihin, kuten salkkuun, riskipisteytykseen, henkilökohtaiseen uutissyötteeseen sekä epäonnistumis- ja menestyssuhteeseen.

Sosiaalisen kaupankäynnin avulla sijoittajat voivat oppia ja osallistua yhteisön toimintaan, ja se tarjoaa pääsyn lukuisiin sijoitusresursseihin. Se on kuitenkin sitouttavampaa ja aikaa vievämpää kuin kopiointikaupankäynti, ja sijoittajat saattavat jäädä kiinni ”sosiaalisen median” näkökulmasta ja jättää käyttämättä markkinoiden loistavia mahdollisuuksia.

Sekä sosiaalinen kaupankäynti että copy treidaus ovat hyödyllisiä kaupankäyntistrategioita. On kuitenkin olennaista valita strategia, joka kulloinkin sopii kaupankäyntitarpeisiisi ja mieltymyksiisi. AvaTrade tarjoaa erilaisia ratkaisuja, kuten sosiaalisen kaupankäynnin sovelluksen ja kopiointikaupankäynnin alustat. On erittäin tärkeää valita niistä se, joka vastaa kaupankäyntitarpeitasi ja mieltymyksiäsi.

Kuka tarjoaa kaupankäyntisignaalit?

AvaTrade käyttää kopiointikaupankäynnissään laadukkaita lähteitä. Näitä ovat muun muassa hedge-rahastot, asiantuntijavälittäjät ja rahanhoitajat. Tämä tarkoittaa sitä, että jos käytät AvaTraden copy treidausta, saat arvokkaan pääsyn kokeneiden kauppiaiden tileihin, jolloin voit kopioida heidän kauppojaan ja hyötyä heidän kokemuksestaan.

Tämän kaupankäyntistrategian hyödyntäminen voi olla erittäin tuottoisaa. Itse asiassa monilla sosiaalisilla kauppiailla, uusilla ja kokeneilla, on ollut mahdollisuus päästä suoraan käsiksi alustan huippukauppiaisiin ja he ovat lisänneet kaupankäynnin menestystään merkittävästi.

Copy treidaus AvaTraden kanssa

Tarjoamme sinulle hyvän valikoiman vakiintuneimpia kopiointikaupankäyntipalveluja. Teemme myös yhteistyötä signaalin tarjoajien kanssa, jotta saat markkinahälytyksiä ja kaupankäynti-ilmoituksia.

Tässä ovat tarjoamamme tuotteet:

 • ZuluTrade – Valittavanasi on suuri valikoima signaalipalveluntarjoajia.
 • Duplitrade – Helposti ja kätevästi kopioi kauppoja useilta signaalin tarjoajilta.
 • AvaSocial – Liity vertaistesi joukkoon ja automatisoi kaupat. Täydellinen sekä aloittelijoille että edistyneimmille.

AvaTraden maailmanlaajuisen maineen ja parhaiden signaalipalveluntarjoajien yhdistelmä antaa kauppiaille varmuuden siitä, että heidän kauppansa ovat parhaiden kauppiaiden turvallisissa käsissä.

Mitä ovat kaupankäyntisignaalit?

Kaupankäyntisignaalien avulla saat ilmoituksia, jotka ovat kuin ehdotuksia siitä, millä kauppaa käydään, milloin kauppaan tulisi mennä tai poistua ja mitä stop loss- tai take profit -käskyjä tulisi toteuttaa. Voit saada niitä tekstiviestillä, sähköpostilla tai alustan kautta.

Tietenkin on tärkeää käyttää signaalipalvelua, joka tarjoaa enemmän onnistuneita kuin epäonnistuneita kauppoja. Kuten kaikissa kaupankäyntiin liittyvissä asioissa, on kuitenkin aina olemassa riski menettää rahasi, sillä kukaan ei voi lukea tulevaisuutta. Yleensä signaalit luodaan erilaisten teknisten indikaattoreiden, erityisesti vahvojen signaalien, perusteella.

Voit tietenkin luoda omia signaaleja käyttämällä teknistä analyysia ja toteuttamalla tutkimuksia ja indikaattoreita kaupankäyntikaavioihisi.

Ketkä ovat kaupankäyntisignaalien tarjoajia?

Niitä voivat olla joko ihmiset tai algoritmit, jotka ovat kuin koodinpätkiä, jotka on ohjelmoitu tunnistamaan signaaleja, kun parhaimmat markkinaolosuhteet saavutetaan.

Täällä AvaTradessa käytämme hyväksi havaittuja resursseja ja palveluita signaaleissamme ja kopiointikauppatuotteissamme. Muista kuitenkin jälleen kerran, että kaikkeen kaupankäyntiin liittyy tappioriski, ja sinun tulisi käydä kauppaa vain sillä, mitä sinulla on varaa menettää.

Signaalien luojiimme kuuluu hedge-rahastoja, asiantuntijavälittäjiä ja rahanhoitajia. Tämä tarkoittaa sitä, että jos käytät AvaTraden kopiointi- tai peilikauppaa, saat arvokkaan pääsyn kokeneiden kauppiaiden profiileihin. Näin voit kopioida heidän kauppojaan ja toivottavasti hyötyä heidän kokemuksestaan.

AvaTraden maailmanlaajuisen maineen yhdistelmä yhdistettynä joihinkin kokeneisiin signaalien tarjoajiin antaa sinulle varmuuden siitä, että voit käydä kauppaa tai automatisoida kauppojasi luotettavan välittäjän kanssa.

Copy Trading main FAQs

 • Tarvitsenko aiempaa kokemusta kaupankäynnistä voidakseni harjoittaa kopiokauppaa?

  Jos suunnitelmasi on vain seurata ja kopioida muita kauppiaita, kokemusta ei tarvita, vaikka siitä voi olla apua analysoitaessa ja valittaessa hyvää kauppiasta kopioitavaksi. Todellisuudessa usein juuri kauppiaat, joilla ei ole kokemusta, haluavat käyttää kopiointikauppaa. Se voi olla hyvä tapa aloittaa tilin kasvattaminen, ja jos käytät aikaa analysoidaksesi seuraamiasi kauppoja, se voi olla myös erittäin hyvä tapa oppia kaupankäyntiä. Jos olet aloittelija ja olet huolissasi rahan menettämisestä kopiointikaupankäynnissä, voit aina kokeilla sitä ensin demotilillä ennen tilin rahoittamista.

   
 • Onko copy trading liian riskialtista?

  Jos käytät aikaa hyvien kopioitavien kauppiaiden löytämiseen, et ota sen suurempaa riskiä käydessäsi kauppaa. Toisin sanoen kaupankäynti on luonnostaan riskialtista, ja on aina mahdollista, että menetät rahaa. Huomaa myös, että treidaajan aiempi suorituskyky ei ole tae hänen tulevasta suorituskyvystään, joten vaikka hän olisi ollut kannattava kolme vuotta peräkkäin, hänellä voi olla ensimmäinen tappiollinen viikko heti sen jälkeen, kun päätät seurata häntä. Kuten aina, älä koskaan sijoita enemmän kuin sinulla on varaa menettää.

   
 • Miten löydän hyviä kauppiaita kopioitavaksi?

  Vaikka saattaa tuntua houkuttelevalta kopioida 300 %:n vuosituoton tehnyttä treidaajaa, yleensä nämä treidaajat ottavat aivan liikaa riskiä ja lopulta menettävät tuottoja. Etsi sen sijaan kauppiaita, joilla on vähintään 1 vuoden kaupankäyntihistoria ja joiden tuotto on jossain 10-30 %:n välillä. Kauppiaan tulisi myös olla niin aktiivinen, että hän tekee vähintään yhden kaupan viikossa. Näin varmistetaan, että he pyrkivät kasvattamaan kaupankäyntipohjaansa sen sijaan, että vain lukitsisivat rahasi yhteen kauppaan. Jos haluat hajauttaa riskiäsi, voit hajauttaa kopiointikauppasi 2-4 eri kauppiaan kesken.

   

Avaa kopiointikaupankäyntitilisi AvaTradessa tänään!