Mitä on paperitreidaus?

Kokeile ilmaista demoaPaperikauppaa käytetään yleisemmin institutionaalisessa ympäristössä. Se on sitä, mitä me valuuttakaupassa tai CFD-alalla kutsumme demokaupaksi. Termi ”paperikauppa” tulee osakemarkkinoilta, joilla sijoittajat, jotka halusivat harjoitella, kirjoittivat sijoitusideansa paperille ja seurasivat markkinoiden liikkeitä nähdäkseen, toteutuvatko heidän ideansa.Treidaajia on monenlaisia, lyhyemmän tähtäimen treidaajia ja niitä, jotka pitävät positioita auki pidempään. Yhteistä kaikille uusille treidaajille on epävarmuus kauppojen tekemisessä ja tietysti huoli siitä, että he voivat menettää rahaa kaupankäynnissä.Vaikka kaikentyyppiseen kaupankäyntiin liittyy riskejä, välittäjät tarjoavat erilaisia työkaluja, joiden avulla ensikertalaiset voivat parantaa kaupankäyntitaitojaan ennen oikeiden varojen käyttämistä. Yksi näistä työkaluista on nimeltään ”paperikauppa”, vaikka kuten sanottu, et todennäköisesti tule kuulemaan tätä termiä, koska sitä yleensä kutsutaan demokaupaksi.

Paperitreidauksen edut

 • Treidausta ilman riskiä
  Demotileillä on monia etuja, ja ne on ensisijaisesti tarkoitettu ensikertalaisille, jotka haluavat harjoitella ja oppia kaupankäyntiä ennen kuin käyvät kauppaa oikealla rahalla. Kokeneemmat treidaajat käyttävät demotilejä testatakseen strategioitaan tai kokeillakseen uutta alustaa, jota he eivät ole aiemmin käyttäneet. Uusille treidaajille se on erinomainen tapa oppia lisää markkinoista ja ennen kaikkea oppia itsestäsi kauppiaana.
  Sanomattakin on selvää, että tämä on erittäin hyödyllinen työkalu treidauksessa. Huonona puolena on kuitenkin se, että etenkin uudelle kauppiaalle kaupankäynti simuloidussa ympäristössä ilman, että hän sitoutuu oikeisiin varoihin, on hyvin erilaista kuin treidaus oikealla tilillä, jossa käytetään todellista rahaa. Demokaupankäynnissä kaupankäynnin psykologiset näkökohdat, kuten pelko ja ahneus, eivät ole läsnä samalla tavalla.
 • Kuinka se toimii
  Käyttämällä demotiliä ensikertalaiset voivat kokeilla treidausta tilillä, joka näyttää ja toimii samalla tavalla kuin oikeat verkkokauppatilit.Demotilin käyttäjät saavat alussa virtuaalisen rahamäärän, ja he voivat aloittaa kaupankäynnin avaamalla myynti- ja ostopositioita. Aivan kuten oikealla tilillä, demotili näyttää markkinoiden liikkeet, joten treidaajat voivat päättää, pitäisikö heidän jatkaa kauppaa vai irtautua siitä. Tämä kaikki auttaa arvioimaan heidän toimiaan, oppimaan niistä ja valmistautumaan treidauksen aloittamiseen oikealla tilillä.
  Demotilin käyttäjille ei ole tärkeää vain harjoitella demotileillä, vaan myös tarkastella omia toimiaan ja oppia niistä. Tämä on tärkeää myös kokeneemmille kauppiaille, jotka haluavat harjoitella demotilillä. Heidän on tarkistettava, ovatko heidän kauppansa ja strategiansa osoittautuneet niin onnistuneiksi kuin he olivat toivoneet, ja tietysti he käyttävät tätä tietoa optimoidakseen suorituskykynsä sen pohjalta.

Paperitreidauksen haitat

Paperikauppaan liittyy kuitenkin joitakin riskejä, jotka on syytä ottaa huomioon. Demotiliä ei tulisi käyttää seuraavista syistä.

 • Treidauksen euforia
  Tärkein syy demotilin käyttämättä jättämiselle on euforian tunne, jonka paperikauppa voi aiheuttaa. Koska oikeaa rahaa ei käytetä, treidaajat voivat ottaa riskejä, joita he eivät muuten ottaisi voiton tavoittelemiseksi. Toisaalta rahan menetykseen ei useinkaan suhtauduta kovin vakavasti, koska kyse ei ole oikeasta rahasta. Haittana on myös, että koska he eivät käy kauppaa omilla rahoillaan, he eivät aina seuraa markkinoita ja reagoi niin kuin he toimisivat, jos kyse olisi heidän omista rahoistaan.
 • Tieto ei ole ajan tasalla
  Jotkut demotilit eivät käytä ajantasaisia tietoja, vaan niissä voi olla 15-20 minuutin viive. Toiset näyttävät tekaistuja tietoja, mutta tavoite on yhtä lailla sama – tarjota treidaajille valmius treidata Forex-markkinoilla. AvaTrade-demotilillä näytettävät tiedot ovat reaaliaikaisia ja ennustavat tarkat kurssit. Työkalu on hyvin yleinen ja sitä käyttävät maailmanlaajuisesti osakkeiden, joukkovelkakirjojen, hyödykkeiden jne. välittäjät. Koska siihen ei ole laitettu oikeaa rahaa, sitä kutsutaan usein ”paperirahaksi”, tai ”monopolirahaksi”.

Tulisiko sinun kokeilla paperitreidausta?

Pitäisikö sinun ensikertalaisena treidaajana käyttää paperikauppaa? Pitäisikö sinun avata demotili ennen kaupankäyntiä todellisilla markkinoilla?

Vastaus on kyllä, kunhan muistat, kuinka käyttää sitä parhaalla mahdollisella tavalla.Muutama yksinkertainen ohje voi dramaattisesti lisätä demotilin tehokkuutta.

Tässä muutama vinkki demo-tilin tehokkuuden lisäämiseksi.

Suhtaudu siihen kuin oikean rahan tiliin
Tämä helpottaa siirtymistä demotililtä oikeille tileille. Paperikauppa saattaa vaikuttaa helpolta, mutta siitä puuttuu tärkeä osa.
Kuten aiemmin lyhyesti mainittiin, oikeaan kaupankäyntiin liittyy paljon tunteita, mikä voi olla plussaa, koska kauppiaat ovat emotionaalisesti paremmin sitoutuneita. Tämä voi kuitenkin johtaa negatiivisiin seurauksiin – emotionaaliseen kaupankäyntiin, joka ei perustu analyysiin tai tietoon ja joka saattaa johtaa rahojen menettämiseen. Demokaupankäynnissä voit tuntea adrenaliinipiikin, pelon tai ahneuden. Kunhan otat tämän huomioon, siirtyminen demosta reaalikauppaan onnistuu paremmin.

Pyri oppimaan mahdollisimman paljon
On erittäin suositeltavaa harjoitella demotilillä ja oppia lisää markkinoista. On niin monia ilmaisia blogeja ja koulutusportaaleja, joita voit käyttää. Älä aliarvioi vahvan ymmärryksen merkitystä kaupankäyntialustasta ja markkinoista, joilla haluat käydä kauppaa. Valmistautuminen on kaiken A ja O. Suosittelemme käyttämään demotiliä ainakin muutaman päivän ajan, ennen kuin siirryt oikean rahan tilille. Voit myös käyttää kaupankäyntilaskuriamme arvioidaksesi kaupan mahdollisen lopputuloksen ennen sen aloittamista.
Muista myös, että kaupankäynti ei sovi kaikille. Ne ihmiset, jotka ryntäävät treidauksen pariin ottamatta huomioon alustan tai markkinoiden hienouksia, saattavat pettyä ja kaiken lisäksi menettää rahaa.
Käytä paperikauppaa peilinä itsellesi, jotta voit vastata seuraaviin kysymyksiin – olenko valmis käymään kauppaa? Onko tämä markkina sopiva minulle? Jos vastaukset ovat kyllä, on aika avata oikea tili!

Paper Trading main FAQs

  • MMiksi paperitreidaus on tärkeää?

   Paperikauppa antaa sinulle kokemusta, joka on paljon arvokkaampaa kuin pelkkä teoreettinen tieto. Voit olla nero teoreettisen tiedon avulla, mutta todellinen markkinatilanne saattaa yllättää sinut ja joudut pettymään pahasti. Paperikaupankäynti voi siis opettaa sinulle arvokkaita asioita reaalimaailman kaupankäynnistä, joita et voi oppia muista lähteistä. Ja vaikka paperikauppa ei ehkä opeta sinulle ihan kaikkea, se on yksi riskitön tapa parantaa kaupankäyntiäsi.

  • Kuka hyötyy paperitreidauksesta?

   Paperikauppaa pidetään erittäin hyödyllisenä uusille treidaajille, mutta todellisuudessa siitä voi hyötyä kuka tahansa, jopa ammattilaiset käyttävät paperikauppaa kehittäessään uutta strategiaa. Ja vaikka saatat olla kärsimätön päästessäsi kaupankäyntiin oikealla rahalla, paperikaupankäynnistä saatavat hyödyt ovat mittaamattomat. Jos käytät aikaa testataksesi kaupankäyntistrategiaasi paperikaupankäynnillä, se voi merkitä eroa kannattavan kaupankäyntiuran ja valtavan pettymyksen välillä. Paperikaupankäynti voi myös auttaa poistamaan tunteet kaupankäynnistäsi, koska et riskeeraa oikeaa rahaa.

Miten hyötyä mahdollisimman paljon paperitreidauksesta?

Paperikauppa ilman suunnitelmaa ei auta sinua pitkällä aikavälillä. Paperikauppaan on suhtauduttava yhtä huolellisesti kuin oikean rahan kaupankäyntiin. Tämä tarkoittaa, että sen sijaan, että aloittaisit miljoonan dollarin demotilillä, sinun pitäisi aloittaa realistisella summalla rahaa demotililläsi. Se voi olla 10 000 dollaria tai 1 000 dollaria. Sitten sinun on kirjattava kaikki kauppasi. Miksi teit kaupan. Mikä on tavoitteesi ja miksi. Mitä kaupassa todella tapahtui. Jälkeenpäin voit selvittää, miten olisit voinut tehdä kaupasta kannattavamman tai vähemmän tappiollisen.

Paperitreidaustili 

Nyt on siis aika avata paperinen kaupankäyntitili. Aloita erilaisten kaupankäyntistrategioiden ja -tekniikoiden testaaminen, joista puhumme koulutusosiossa. Voit aloittaa tunnistamalla trendejä ja käyttämällä sitten yksinkertaisia liukuvia keskiarvoja, ennen kuin siirryt eteenpäin. Yritä havaita omat emotionaaliset reaktiosi erilaisiin kauppatuloksiin, sillä sen ymmärtäminen, miten tämä vaikuttaa kauppoihisi, on valtava etu taitotasosi parantamisessa ennen oikean rahan riskeeraamista.